Educació obri un expedient pel suport a RTVV dels xiquets de Xàtiva

Compromís: "A qui se li hauria de cridar l'atenció per part d'Educació és al regidor de l'Ajuntament que es dedicà a gravar amb el seu mòbil els menors sense el consentiment dels seus pares"
5 desembre 2013 01:00h
RedactaVeu / Xàtiva
 
La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha mostrat el rebuig del seu grup a l'obertura d'un expedient informatiu per part de la Conselleria d'Educació després de què un grup d'alumnes d'un col·legi de Xàtiva expressaren el seu suport a RTVV al pas del President de la Generalitat Alberto Fabra.

Per a Mollà 'és vergonyós que el govern del PP es dedique a tractar d'atemorir un grup de xiquets i xiquetes i els responsables del seu col·legi amb l'obertura d'un expedient informatiu pel simple fet de cridar que volen Canal 9 des del pati de l'escola'.

'Esta actuació per part de la consellera Maria José Català evidencia fins a quin punt se li està anant de les mans la situació al PP, estan totalment descol·locats i no paren de fer el ridícul'.

Segons la parlamentària de Compromís 'a qui se li hauria de cridar l'atenció per part d'Educació és al regidor de l'Ajuntament de Xàtiva que es dedicà a gravar amb el seu mòbil els menors sense el consentiment dels seus pares'.

 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next