CVC: “El tancament de RTVV suposa destruir la vertebració del poble valencià”

El Consell Valencià de Cultura diu que el tancament de RTVV “és de dubtosa legalitat”
6 desembre 2013 01:00h
RedactaVeu / València

El Consell Valencià de Cultura ha assegurat que el tancament de RTVV suposa també "la renúncia, a canvi de res, a un element bàsic de preservació i desenvolupament del patrimoni cultural que ens constitueix com a poble".

Ha afegit que el tancament "és de dubtosa legalitat" i que la mesura no és "la solució de res, sinó un mal en si irreparable i un símptoma de problemes molt greus que mereixerien més atenció".

El CVC ha demanat que qualsevol decisió sobre un assumpte "que afecta de manera tan general al nostre poble no es prenga unilateralment per part de ningú, sinó que s'intente consensuar amb totes les forces representatives, compromeses a contribuir positivament en la cerca de solucions vertaderes, que no poden consistir més que en solucions de futur i no en més amputacions".

El Consell de Cultura recorda a l'administració pública valenciana, als grups polítics i a la societat civil la seua "col·laboració com a primera entitat consultiva en matèria cultural de la Generalitat Valenciana, en la cerca d'un camí consensuat que reforce, en comptes d'afeblir, les bases de progrés com a poble desenvolupat".

next