Diari La Veu del País Valencià
L’elit de la pilota participarà en el VII Trofeu de Mestres
RedactaVeu / València

La presentació ha estat presidida pel màxim responsable de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de València, Cristóbal Grau. En la seua intervenció, Grau ha felicitat els pilotaris participants per la seua presència en el torneig ja que “açò significa que sou els millors, almenys durant l’última temporada”.

Tot seguit, el també tinent d’alcalde ha reafirmat el compromís de l’Ajuntament de València amb el Trofeu de Mestres. “El torneig ja va nàixer quan les coses no estaven bé. I nosaltres seguirem treballant per a mantenir-lo i que perdure en el temps”. En aquest sentit, Grau ha anunciat que “estem a punt de tancar un acord de patrocini per a incrementar els premis als pilotaris”.

Aquesta edició del Trofeu de Mestres serà especial ja que l’Ajuntament de València ha volgut aprofitar l’esdeveniment per a retre homenatge a tres figures de la pilota retirades recentment de la pràctica professional.

Es tracta de Grau, Tino i Solaz. A més, en aquesta edició s’ha instaurat un premi per a determinar qui és el jove participant més destacat. Per a concloure la presentació, l’organització ha informat que la final del torneig, programada per al dia 21, serà retransmesa en diferit per Llevant TV. Les tres jornades es duran a terme en la seu habitual del torneig, el trinquet Pelayo.

En la presentació també han estat protagonistes la pràctica totalitat dels pilotaris participants:

EQUIPS I CALENDARI DE COMPETICIÓ

Requerit pels mitjans de comunicació, Genovés II ha assenyalat que “estic content per l’equip que m’ha tocat en sort ja que Raúl i Carlos són grans jugadors amb els quals, a més, tinc molt bona relació”.

Pel que fa al torneig, el campió de la passada edició (amb Dani com a company) ha manifestat que “tenim tots els ingredients perquè el trofeu siga del gust dels aficcionats: primeres figures en bon moment de forma, equips molt forts i dates adequades. Confie que eixiran bones partides”, ha dit.

També s’ha dirigit als presents el dominador actual dels trinquets, Soro III, que formarà parella amb Dani. “Veig els quatre equips molt equilibrats i amb gran nivell. Particularment estic molt satisfet per jugar amb el mitger número 1 des de fa anys. Crec que el torneig ho té tot perquè els aficionats puguen gaudir de la pilota”.

Comparteix

Icona de pantalla completa