Diari La Veu del País Valencià
Vilafranca – Cicle formatiu d’atenció a la dependència
Vilafranca agraeix la sensibilitat d’Educació per implantar un cicle formatiu d’atenció a la dependència

Vilafranca comptarà el pròxim curs amb un cicle de grau mitjà d’atenció a la dependència. Així ho ha donat a conèixer la direcció de l’IES de Vilafranca després d’haver rebut una comunicació de la Conselleria d’Educació.

La regidora d’Educació, Sílvia Colom ha valorat la notícia com un avanç en la millora educativa i formativa del municipi.

L’edil han apuntat que d’aquesta manera es satisfà una demanda que s’havia realitzat des del Consell Escolar, el propi IES i mocions presentades en l’Ajuntament de Vilafranca. “El PP ens negava successivament els cicles formatius i els va eliminar. Afortunadament ha canviat la sensibilitat del govern valencià” ha emfatitzat.

Silvia Colom remarcat que en els últims mesos s’han mantingut contactes amb el secretari autonòmic d’Educació, Vicent Soler, el mateix conseller Vicent Marzà i responsables tècnics, amb l’objectiu de possibilitar l’arribada del batxillerat el proper curs i plantejar, així mateix, la arribada de noves possibilitats formatives.

Des del municipi s’havia sol·licitat el cicle formatiu tenint en compte la recent obertura de la residència de la Tercera Edat.

-Cicle de grau mitjà

Es tracta d’un cicle formatiu de dos anys de durada que faculta, a qui l’obté, per treballar en centres de dia, centres de tercera edat, escoles infantils, centres d’atenció psiquiàtrica, amb persones amb discapacitat, en ajuda a domicili.

Així mateix amb aquest mòdul es pot accedir als cicles superiors d’educació infantil o adequació sociocultural, entre altres possibilitats de futur.

Comparteix

Icona de pantalla completa