Vilafranca rep La Raiz

23 maig 2016 01:00h
Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca anuncien el concert de La Raíz pel dimarts 30 d'agost, a les 00.30h, a la rambla de Sant Francesc. El grup del País Valencià acaba de treure el seu nou treball Entre Poetas y Presos. 

La Raíz neix l'any 2006 quan tres dels seus components, l'Edu, el Pablo i l'Adri, s'ajunten per buscar nous sons i jugar amb el rap polític i el mestissatge. El grup va incorporant nous membres i l'any 2009 surt al mercat el seu primer treball Guerra del Silencio. A partir d'aquí, La Raíz va perfeccionant els seus temes, va adquirint més maduresa musical i lírica, i tira endavant el seu segon i tercer treball: El Lado de los Rebeldes i Así en el Cielo como en la Selva. 

En aquest punt assoleixen la seva maduresa musical i lírica, mantenint-se fidels al seu grup de seguidors, i segueixen fent ballar i cantar el públic que els rep en els llocs nous que van visitant. L'any 2013 superen els 40 concerts i el 2014 Jilgueros Tour els porta per Europa i a Espanya apareixen ja entre els grups cap de cartell de quasi tots els festivals en els que toquen. 

Després d'una gira suau el 2015, aquest any tornen amb nou disc i el grup visitarà Vilafranca aquest 30 d'agost. Tal com ells mateixos diuen després d'haver tret el seu nou disc: "Amb més ganes que mai, torna La Raíz!"

next