Diari La Veu del País Valencià
Jornada Festiva i de Portes Obertes a Vilafranca
La Casa Petita, de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, ha organitzat una Jornada Festiva i de Portes Obertes el proper dissabte 28 de maig d’11 a 14h. Una Jornada de Portes Obertes perquè les famílies vilafranquines que s’estan organitzant el proper curs puguin valorar la possibilitat d’assistir a La Casa Petita.

El recurs de la Casa Petita és una opció als matins per aquelles famílies que han decidit criar i educar els més menuts des de casa, i a les tardes és una bona opció, per als pares i les mares que poden gaudir d’un temps exclusiu amb els seus infants després d’haver estat tot el dia sense veure’s.

La jornada també vol ser una festa que representi un punt de trobada de totes les famílies que han vingut a l’espai familiar aquest curs i els anteriors.

L’acte festiu es realitzarà a la plaça Marià Manent, al barri del Poble Nou, on està situada la Casa Petita, i és obert a tothom i en especial a les famílies amb infants petits. Hi haurà jocs a la plaça i diverses actuacions:

11.30h conta-contes.
11.45h L’Espinguet (coral infantil)
12.00h Mag Aizpi (màgia per a petits i grans)

En cas de pluja es mantindran tots els actes a la mateixa plaça Marià Manent.

L’Espai Familiar La Casa Petita, és un espai creat perquè infants (de 0 a 3 anys) i adults comparteixin un temps exclusiu i de qualitat que els permeti compartir jocs i aprenentatges vitals. Per altra banda, també és un espai de relació on els adults poden expressar i compartir el que és l’experiència de la criança i educació dels infants, compartint aquells dubtes i inquietuds que sorgeixen en el dia a dia (els límits,l’alimentació, el dormir…) tant amb altres adults com amb els professionals del centre. L’any 2015 van assistir a la Casa Petita 297 infants (de 0 a 3 anys) i 496 acompanyants (mares, pares, avis, germans…).

Comparteix

Icona de pantalla completa