Vilafranca s’omplirà de teatre amb el Capsigrany

30 maig 2016 01:00h
La XVII edició de la mostra de teatre Capsigrany arriba a Vilafranca en la província de Castelló. Els dies 10, 11 i 12 de juny, vuit espectacles de les diferents disciplines escèniques ompliran els carrers i la sala de teatre Carles Pons, situada a la casa de la cultura. La mostra al llarg d’aquests dèsset anys ha aconseguit consolidar-se com un referent en el món del teatre a la província de Castelló.Els espectacles al carrer i el del poliesportiu seran gratuïts, i els de la sala Carles Pons seran a preus populars. També, es podrà adquirir un abonament dels espectacles de pagament amb un 25% de descompte.

PROGRAMACIÓ

Divendres

Divendres 10 a les 22.30h es donarà el tret de sortida amb l’espectacle de teatre gestual Naufrago de Jes Martin’s, precedit per l’habitual inauguració a càrrec dels organitzadors de la mostra.

Dissabte

Dissabte 11 a les 12.00h a la sala Carles Pons arribarà el moment de l’espectacle infantil, A taula!, a càrrec de Peus de Porc. La mostra continuarà per la vesprada a les 16.30 a la plaça d’En Blasc amb l’espectacle Satsuma 3.0 de la companyia Scura Splats, acabat d’estrenar al festival internacional de teatre de carrer de Vila-real.
El ritme de la batucada Asprona Timbals que treballa per la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual en el món de la música, a les 17.45h portarà al públic des de la plaça d’En Blasc fins a la casa de la cultura, on a les 19.00h començarà l’espectacle cabaret Two ladies or not two ladies de Cashalada Teatre. La nit de dissabte es tancarà al poliesportiu a les 23.00h on es presentarà Inàmies, de la companyia del mateix nom, un espectacle que combina la música, la dansa i la poesia visual.

Diumenge

Els tambors, els surdos, el xiulet, etc. d’Asprona Timbals tornaran a sonar en els carrers de Vilafranca el diumenge a partir de les 16.30h a la plaça d’En Blasc i a partir de les 17.00h la música infantil arribarà amb el Pot Petit i el seu espectacle Riallades, també a la plaça d’En Blasc. La mostra tancarà a la sala Carles Pons amb l’espectacle Los esclavos de mis esclavos de Teatre Meridional protagonitzada per diversos cooperants que són segrestats a les muntanyes de l’Afganistan.
  
next