Vilafranca informa famílies sobre la implantació de nous cursos

1 juny 2016 01:00h
L’IES i l’Ajuntament de Vilafranca han organitzat una reunió informativa per explicar com serà la implantació del batxillerat i el cicle formatiu d’Atenció a Persones en Situació de Dependència a l’IES de la localitat. Des del centre han informat que el batxillerat i el cicle formatiu estan oberts a tots els estudiants que ho desitgen i, especialment per proximitat a Benassal, Ares, Castellfort, Portell, Mosqueruela i el Maestrat de Terol.

Es tracta de dues noves possibilitats formatives que arriben al municipi.

A la reunió han assistit desenes d’alumnes, alumnes, pares i mares. En la mateixa des de la direcció de l’IES s’ha donat a conèixer que hi haurà la possibilitat de cursar batxillerat d’humanitats i ciències socials i batxillerat de ciències.
En la trobada s’ha explicat el procés d’admissió, les optatives, els horaris, el transport escolar i l’exempció del valencià per a alumnes de Terol.

L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha donat a conèixer com s’ha gestionat el transport escolar. Així mateix les inspeccions educatives de Castelló i Terol han treballat conjuntament per fer possible l’arribada dels estudiants aragonesos a l’IES de Vilafranca, després de l’acord al qual van arribar els consellers d’ambdues comunitats.
La reunió també ha servit per informar a tots els interessats a obtenir el títol de batxillerat, que no van cursar al seu dia, que ara tenen l’oportunitat d’assistir a classe a Vilafranca.
 

Cicle formatiu

Pel que fa al cicle formatiu d’Atenció a Persones en Situació de Dependència des de l’IES s’ha indicat que poden accedir-hi els que hagin finalitzat l’educació secundària obligatòria o bé els que realitzen una prova d’accés. Els interessats poden matricular-se fins l’1 de juny per a realitzar la prova d’accés.
La posada en marxa del batxillerat a Vilafranca suposarà la contractació de dos o tres professors.


 
next