Diari La Veu del País Valencià
Vilafranca tanca amb milers de visitants la Fira de la Magdalena
Vilafranca ha finalitzat un cap de setmana multitudinari amb la celebració de la vintena edició de la Fira de la Magdalena. Durant tot el cap de setmana, milers de veïns arribats de diferents punts de la comarca i província s’han donat cita a la localitat per participar en els actes programats i visitar els expositors de maquinària agrícola, automòbils, artesania i ramaderia entre altres productes.

Divendres a la nit va tenir lloc el concert de la Unió Musical de Vilafranca.

Diumenge a les 10 hores es va realitzar el Cros Popular Fira de la Magdalena i, al migdia, es va inaugurar oficialment la fira al públic. Després de l’acte van començar els tallers d’artesania demostratius i una cercavila a càrrec del grup d’animació La Xalera i el Grup de Dolçainers i Tabaleters de Vilafranca. A les 13:30, els participants d’una ruta amb cavalls van fer un recorregut des de Vilafranca fins a les Fonts del Llosar i, a la vesprada, la Plaça de Bous va acollir una exhibició eqüestre d’Hípica Jiménez. A la nit, al Parador de Festes es va realitzar el concert de sarsuela “Katiuska, La Dona Russa”.

Diumenge la fira ha obert les seves portes a les 10 hores. Com a activitats complementàries s’han desenvolupat tallers d’artesania, demostracions de com pentinar els cavalls, la possibilitat de pujar a un rocòdrom i una tirolina i passejades a lloms d’un ruc per als més petits. Durant la vesparada s’ha pogut visitar al Museu de la Pedra en Sec, l’Església Parroquial de Santa Maria Magdalena i la Torre del Conjurar. A més durant tot el cap de setmana a la Casa de Cultura s’han disposat aparadors de cerveses artesanes. Entre tots els expositors l’organització de la fira sorteja un poltre, una mula, un vedell, cabres i ovelles.

Comparteix

Icona de pantalla completa