Diari La Veu del País Valencià
Tres entitats de Vilafranca reben els premis Enoturisme Catalunya 2016
L’objectiu d’aquests premis, que lliura el Departament d’Empresa i Coneixement, és reconèixer el treball realitzat per empreses o entitats relacionades amb l’enoturisme que contribueixin a la millora d’aquest sector i la seva qualitat.
Aquest dimarts 26 de juliol es va celebrar al celler cooperatiu modernista de Pinell de Brai (Terra Alta), la Segona Nit de l’Enoturisme presidida pel conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget.

Durant la vetllada es van atorgar els Premis Enoturisme Catalunya 2016. L’objectiu d’aquests premis, que lliura el Departament d’Empresa i Coneixement, és reconèixer el treball realitzat per empreses o entitats relacionades amb l’enoturisme que contribueixin a la millora d’aquest sector i la seva qualitat.

De les set categories de premis tres van anar a Vilafranca del Penedès: El Cigró d’Or en la categoria de restaurants, el Cava&Hotel Mas Tinell en la categoria d’hotels i l’Acadèmia Tastavins del Penedès, en la categoria d’art i cultura.

El lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i la regidora de Turisme, M. Dolors Rius, que van celebrar el paper destacat de Vilafranca i del Penedès en l’enoturime, així com el potencial que tenen de creixement en aquest sector.

Comparteix

Icona de pantalla completa