La música serà la protagonista el 6 i 7 d’agost a Vilafranca

1 agost 2016 01:00h
L’entrada als concerts és gratuïta

Serà la tercera edició del Festival de música 775

Músics locals i de fora, tots ells de primer nivell, participaran el cap de setmana del 6 i 7 d’agost a Vilafranca de la tercera edició del Festival de música 775. Sota la direcció artística de Pere Joan Carrascosa, i amb entrada gratuïta, diferents espais de la localitat acolliran els quatre concerts programats.

El primer, el dissabte 6 a les 17:30 hores en la Casa de la Cultura, “El carnestoltes dels animals”. Comptarà amb la participació de Pere J. Martínez, actor de Xarxa Teatre, el vilafranquí Bruno Zandalinas a la percussió, Jose Luis Miralles amb el piano, i Pere Joan Carrascosa amb el violoncel. I a les 19 hores en la plaça En Blasc, el festival proposa una “Visita guiada amb Johann Sebastian Bach”. Participaran les agrupacions locals Wonka&Mossorro’s band i el Cor Associació Luis Miralles del Carro. El mateix dissabte però ja a les 23 hores, la placeta de l’Església acollirà la presentació del nou disc “Soleo” de Ximo Tébar & Band.
 

L’últim concert, el diumenge 7 a les 18 hores, tindrà com a escenari el temple parroquial. En “Música a l’església” sonaran partitures de reconeguts compositors com Johann Sebastian Bach o Antonio Vivaldi amb instruments de l’època. Els intèrprets seran Lixsania Fernández, amb la viola de gamba, Francesc Gamón, amb el clavicèmbal, i Pere Joan Carrascosa amb el violoncel.

Cal recordar que el festival va sorgir amb motiu de la celebració del 775 aniversari de la Carta Pobla de la localitat, fa ja tres anys i s’ha consolidat dins de la programació cultural de la localitat.


 
next