Diari La Veu del País Valencià
Vilafranca diu adéu hui a les seues festes patronals
La traca fi de festes posarà el punt i final a les celebracions d’enguany. Després que ahir es visqueren els últims actes taurins, Vilafranca apura hui les últimes hores de les seues festes patronals. Les activitats culturals centren el protagonisme de la jornada.

A les 11:30 hores eixirà de la plaça de l’Església la visita guiada que realitzarà Guillem Monferrer. I ja a la vesprada en l’església Santa María Magdalena, 17:30 hores, es podrà gaudir del concert del quartet italià “Neapolis Flute Quartet”. Domenico di Gioia, Francesco Acampora, Annalisa Freda i Gennaro Marrazzo són els integrants de la formació. Després,
I a les 23 hores arrancarà la traca fi de festes amb el grup d’animació “La Xalera” que posarà el punt final a les festes d’enguany.

Ahir dissabte, va ser el dia de la Penya Taurina. La vesprada va comptar amb “encierro” i “corro” de vaques de la ramaderia de Miguel Parejo de Cabanes. I després, l’entrada i l’embolada del bou “Tiburón”, patrocinat per l’ajuntament.

Els inflables, jocs i tallers per als xiquets en la Tasca, les classes de toreig de saló a càrrec de l’Escola Taurina de Castelló, la final del campionat de botifarra, la Festa de la Cervesa, l’actuació del grup “Efecto Carajillo”, i l’orquestra “La Viva” i la discomòbil “Bandalay” en la plaça de bous, van completar els actes de la jornada.

Comparteix

Icona de pantalla completa