Vilafranca - Petició per a arreglar la carretera amb Mosqueruela

16 setembre 2016 01:00h
El ple de l’Ajuntament de Vilafranca va aprovar una moció del PSPV-PSOE per demanar a la Generalitat i el Govern d’Aragó la millora de la carretera Vilafranca-Mosqueruela. L’Ajuntament de la localitat de Terol aprovarà el mateix text per remetre-ho a les corts aragoneses. En els propers dies els ajuntaments de les dos localitats tenen previst organitzar una reunió per reafirmar la seua petició.

La moció se suma a la recollida de firmes que ja està activa a Vilafranca i Mosqueruela. Nombrosos veïns dels dos municipis i localitats pròximes ja han signat durant aquest estiu. El tram en pitjor estat és el de Terol. A la part aragonesa de la carretera les obres s’han iniciat i paralitzat en nombroses ocasions. A hores d’ara l’estat del vial afecta la seguretat dels automobilistes. De fet s’han produït nombrosos contratemps per les deficiències en la via.

A la part castellonenca va arribar a realitzar un projecte i fins i tot a pressupostar una inversió per a la millora del traçat entre la Pobla de Bellestar i la Creu de Muntanya, però el pressupost no es va complir i les úniques millores que s’han realitzat fins a la data han estat per la via del manteniment. Des dels consistoris es considera clau aquesta carretera que enllaça amb l’autovia A23 Sagunt Terol i també és una via d’accés des de Castelló cap a les pistes d’esquí.


 
next