Diari La Veu del País Valencià
‘Art en trànsit’ a Vilafranca
Una tria d’artistes fills de la modernitat i per extensió de la postmodernitat exposen la seva obra per fer més intel·ligible la complexitat.

La tria d’artistes i obres que ofereix aquest exposició se centra en la idea de què vivim en un món canviant i en trànsit continu, on les conviccions d’ahir són les incerteses d’avui, i on les veritats irrefutables del passat han perdut solidesa i credibilitat. Són artistes fills de la modernitat i per extensió de la postmodernitat d’aquí que siguin plenament conscients que vivim en món laberíntic i ple de paradoxes que de cap manera podem obviar.

Amb la intenció de fer més intel·ligible la complexitat, partim del particular per arribar al general, l’exposició ens condueix des del subjecte i el gènere fins a marcs conceptuals més amplis com l’espai públic i els moviments migratoris, per tancar amb la revisió de la història i l’emergència dels conflictes. Així mateix, insistint en el sentit de pertinença de les obres a un temps concret hem volgut presentar-les acompanyades de diferents fitxes que les contextualitzen a través de referències a diferents disciplines de les humanitats o les ciències, transitant en alguns casos entre l’alta i la baixa cultura.

Dates i lloc

Proper acte: 22/09/2016 17:00h Fi: 13/11/2016 20:00h
Sala dels Trinitaris
C/ Font, de la, 043

Horari

De dimecres a divendres de 17 a 20 hores i dissabtes i festius de 18 a 20 hores

Organització i contacte

Regidoria de Cultura. Ajuntament de Vilafranca.Diputació de Barcelona, Àrea de Presidència, Oficina de Difusió Artística. Centre d’art La Panera.

Observacions

22 de setembre, a les 20h: Inauguració i presentació a càrrec de Glòria Picazo, comissària de l’exposició.
Visites dinamitzades i tallers experimentals per a grups (escolars, gent gran, esplais, entitats, etc.). Del 3 al 29 d’octubre. Ï 93 890 04 59 o c/e [email protected].

Comparteix

Icona de pantalla completa