Una tardor plena d’activitats a Vilafranca

5 octubre 2016 01:00h
L'Ajuntament de Vilafranca ha preparat una agenda per a aquesta tardor plena d’activitats tant de formació com lúdiques i culturals. Així, l’Aula Mentor Vilafranca torna a oferir cursos a distància certificats pel Ministeri d’Educació.

A més, l’Aula d’Informàtica de la Casa de Cultura imparteix cursos d’iniciació a Internet, l’ús de l’ordinador i les xarxes socials. A l’octubre comencen les classes de natació, l’escola d’idiomes Aula Oberta, el taller de memòria, la Aula per a Majors de la Universitat Jaume I i les classes de ioga, boixets i pachwork.A més, les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca acolliran diverses exposicions com “Deu anys del Museu de la Pedra en Sec”, “X anys de Trobades” i “Betlems de Paper” de Jaume Balado.

Dins de l’agenda s’inclouen les activitats que realitzaran els alumnes del col·legi de la localitat, com l’excursió per reconèixer en el terme municipal els elements de la tardor, o les activitats nadalenques de l’Escola Infantil.
 

Entre les cites culturals més significatives destaquen la trenta vuitena edició del Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana en la qual participa la Unió Musical de Vilafranca, la Primera Jornada de Comerç i Empresa, dirigit a comerciants, empresaris i emprenedors, la Mostra de teatre ” Reclam “que tindrà lloc al novembre o el concert de Santa Cecília del Grup de Rondalla i Ball de la localitat i el concert extraordinari de la banda de música amb motiu d’aquesta festivitat i la de Nadal. Així mateix, el Club Taurí de Vilafranca celebrarà al desembre la seua festa anual.

La programació es completa amb xerrades, presentacions de llibres i els partits que el C.F Vilafranca disputarà al camp de futbol El Serrito.


 
next