Diari La Veu del País Valencià
Vilafranca crearà un servei de transport municipal adaptat
L’Ajuntament de Vilafranca crearà un servei de transport municipal adaptat per a gent gran, persones amb discapacitat o amb dificultats de mobilitat. L’alcalde de la localitat, Óscar Tena, ha apuntat que es tracta d’una necessitat que des de fa temps s’havia detectat al municipi. Els carrers en pendent, el fred, el gel i la neu a l’hivern i la distància entre els habitatges de nombrosos veïns amb els serveis bàsics, principalment el centre sanitari, han aconsellat la posada en marxa d’aquest servei. A més la iniciativa també permetrà realitzar el transport de les persones que necessiten desplaçar-se fins a la residència de la tercera edat o el centre de dia, entre d’altres funcionalitats.L’Ajuntament, després d’estudiar les millors opcions per a la posada en funcionament del servei ha decidit adquirir un vehicle semi nou d’aquestes característiques que no s’utilitzava al municipi de Todolella.

La furgoneta compta amb plataforma per a persones amb discapacitat i està completament adaptada per a aquest tipus de funcionalitat. El vehicle pràcticament no s’ha utilitzat i està en un excel·lent estat de conservació. La inversió serà de 26.000 euros. L’estalvi serà de més de 20.000 euros respecte a un vehicle nou, els pressupostos s’aproximen als 50.000 euros.
Óscar Tena ha apuntat que es tracta d’un servei que tenen nombroses localitats i que a Vilafranca també tindrà una notable utilitat per a les persones que ho requereixin.

-Abstenció de Compromís i PP.

Compromís s’ha abstingut en l’adquisició de vehicle i en la posada en servei del mateix igual que el Partit Popular.

Comparteix

Icona de pantalla completa