Vilafranca acull una exposició sobre betlems de paper durant el pont festiu

7 desembre 2016 01:00h
Les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca acullen fins al proper 27 de gener l’exposició “El Betlem i els xiquets”. Es tracta d’un recull de la col·lecció de pessebres de paper de Jaume Balado. La mostra es podrà visitar dins l’horari de l’oficina de turisme. Els divendres i dissabtes de 10 a 13.30h i 16h a 19h i els diumenges de 10 a 13.30h.

-Horaris especials durant el pont

Durant el pont de desembre l’oficina de turisme realitza horaris especials per atendre l’arribada de visitants. D’esta manera, l’exposició es podrà visitar durant tota la setmana.

A més l’oficina de turisme ofereix horaris especials de visita al Museu de la Pedra en Sec i l’ajuntament, l’església i la Torre del Conjurar. Durant tota la setmana, l’oficina estarà oberta.
 

Per visitar el Museu de la Pedra en Sec i l’ajuntament s’han establert horaris a les 11 i 17.30h. L’església i la Torre de l’Conjurar es poden visitar a les 12h i les 16.30h. En els dies festius les visites únicament es realitzen en horari matinal.

Per a les visites no cal fer reserves i els grups es tancaran cinc minuts abans de l’inici de cada recorregut.

Es pot ampliar la informació en este enllaç:

http://www.ajuntamentdevilafranca.es/novaweb/2016/12/02/horari-especial-visites-guiades-als-monuments-i-museus-durant-el-pont-de-desembre/


 
next