Diari La Veu del País Valencià
EU critica a Fabra per considerar un assoliment les ofertes de canals ‘teletenda’
EFE / València.

El portaveu adjunt d’Esquerra Unida (EU), Ignacio Blanco, ha criticat el president de la Generalitat, Alberto Fabra, per haver considerat com un èxit del Consell les ofertes rebudes de canals de ‘teletenda’ per ocupar les freqüències per les quals emetia la televisió valenciana.

Ignacio Blanco ha fet hui aquestes declaracions després que ahir el president de la Generalitat, Alberto Fabra, declarara a Madrid que algunes televisions locals que ja tenen llicència, més altres que apareixeran, seran les que hagen de “cobrir el buit” que deixa el tancament de Canal Nou i per a açò el seu Govern ja està en converses amb algunes d’aquestes televisions.

En un comunicat, el diputat d’EU ha acusat hui a Fabra de “cínic” per “dir que no va haver-hi temps de negociar, quan el comitè d’empresa va estar disposat a açò i va arribar a oferir més d’un 40% de retallades”.

Blanco considera també “patètica” l’actitud del president de la Generalitat quan “presenta les ofertes dels canals de ‘teletenda’ com si foren un èxit del Consell”.

Per al dirigent d’EU, és el Govern valencià qui s’ha convertit en un ‘teletenda’, ja que “ho està venent tot: el nostre patrimoni, els nostres serveis públics i, fins i tot, el nostre autogovern”.

Comparteix

Icona de pantalla completa