Forma part de LA VEU, el digital dels qui usem sempre País Valencià

Som milers i milers de ciutadans els qui usem cada dia el nom de País Valencià, per nomenar el nostre territori de Morella a Oriola, i de Vinaròs a Pilar de la Foradada.
13 desembre 2013 01:00h
Dir-nos 'País Valencià' és confrontar un   model de país de la dignitat com a poble i de l'autogovern de veres, radicalment diferent al que representa la ‘Comunidad/tat Valenciana’, sinònim de model fracassat, del model de corrupció i de la impunitat (= ‘corruPPnitat’).
 
Per a LA VEU, dir País Valencià és sinònim de respecte a la nostra llengua, als nostres drets lingüístics, el reconeixement i normalització de la unitat lingüística de la llengua catalana, compartida amb la resta de territoris del nostre àmbit lingüístic. És sinònim de defensar les tradicions del poble valencià, de les festes més emblemàtiques, de les diferents expressions artístiques i culturals; del patrimoni històrico-artístic i agroambiental.
 
Tenim escoles en valencià, tenim editorials, llibres i llibreries en valencià, universitats, llicenciats en diferents matèries, associacions que treballen per la llengua, etc., però…i mitjans de comunicació ?
 
 
Nosaltres volem un diari digital que vertebre el País Valencià, connecte comarques i municipis. Per tot açò, et demanem que ens ajudes a assolir el repte de fer 250 agermanats abans de 2014, ja en som….més, i que t'agermanes a LA VEU. O si ja eres agermanat, pots córrer LA VEU, i demanar als teus contactes, familiars i/o amics que s'agermanen. Agraïm la teua ajuda.
 
Per un País Valencià unit, alegre i combatiu: agermana't !!!!  
 
Equip de LA VEU
next