La Generalitat nega que estiga negociant amb canals de ‘Teletenda’

Han agregat que ara s’està desenvolupant el procés de tancament de RTVV i en el "futur es veuran els escenaris possibles per a suplir el buit social"
7 desembre 2013 01:00h
EFE / València

La Generalitat ha negat que s'estiga negociant amb canals de ‘teletenda’ per a ocupar les freqüències per les quals emetia la televisió valenciana i que vagen a crear-se noves emissores ni freqüències d’emissió.

Amb aquestes declaracions, el Govern valencià ha eixit al pas de les interpretacions realitzades pel grup d'Esquerra Unida, que hui ha criticat el president de la Generalitat, Alberto Fabra, per haver considerat com un èxit del Consell les ofertes rebudes de canals de ‘teletenda’ per a ocupar les freqüències per les quals emetia la televisió valenciana.

Alberto Fabra va dir ahir a Madrid que algunes televisions locals que ja tenen llicència, més altres que apareixeran, seran les que hagen de "cobrir el buit" que deixa el tancament de Canal Nou i per a açò el seu Govern ja està en converses amb algunes.

Fonts de Presidència de la Generalitat han assegurat que el Consell s'està centrant ara en el procés de tancament de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) i estudiant "possibles acords futurs" amb Televisió Espanyola (TVE) per a fer més desconnexions locals.

Segons les fonts, el president de la Generalitat, Alberto Fabra, no ha dit "en cap moment" que s'estiga negociant amb empreses de ‘teletenda’.

"Desmentim rotundament que s'estiga negociant amb empreses de ‘Teletenda’ per a ocupar les freqüències de RTVV ni que vagen a crear-se noves emissores ni freqüències", han assegurat les fonts.

Han agregat que ara s'està desenvolupant el procés de tancament de RTVV i en el "futur es veuran els escenaris possibles per a suplir el buit social" deixat en la difusió del valencià i les tradicions amb emissores de ràdio i televisions ja existents.
 
next