Diari La Veu del País Valencià
Castellano: L’expedient obert al col.legi de Xativa no és una mesura exagerada
EFE / València.

El secretari general del Partit Popular valencià (PPCV), Serafín Castellano, ha afirmat que cal “esbrinar” si algú va utilitzar els xiquets del col·legi de Xàtiva que dimecres passat van increpar les autoritats perquè considera que és “indecent i injustificable”.

Així s’ha pronunciat Castellano en ser preguntat per l’expedient obert per la Conselleria d’Educació per a investigar els crits reivindicatius d’uns escolars a favor de la tornada de RTVV, proferits durant la visita a Xàtiva del president de la Generalitat, Alberto Fabra, al costat de la ministra de Foment, Ana Pastor.

Castellano ha considerat que “no és exagerada” aquesta mesura i a més a més ha dit, “per descomptat s’ha d’esbrinar si realment algú ha utilitzat menors d’edat a un col·legi per a increpar en un acte a autoritats”.

“És que ja no hi ha límit, és que ací ja tot val, tot val ja, és que vostès si tenen fills xicotets, que estan en primària, els agradaria que se’ls utilitzara per a cridar, bé siga a Rubalcaba o a Puig o al president de la Generalitat o a qui fora?”, s’ha preguntat.

Al seu judici, “si açò és així, crec que s’ha d’esbrinar, és indecent i injustificable”

“Cadascú pot lògicament manifestar-se, discrepar i té el seu dret constitucional, però dins de la legalitat i de la normalitat”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa