Diari La Veu del País Valencià
PPCV: La prioritat és tancar RTVV i després veurem models a aplicar
EFE / València.

El secretari general del Partit Popular valencià (PPCV), Serafín Castellano, ha afirmat que ara la prioritat del Consell és el tancament de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) i “en el seu moment es veuran els escenaris i models” a aplicar per a tenir la informació en valencià.

Així s’ha pronunciat Castellano després de la reunió amb els coordinadors del PPCV en Les Corts, el Congrés dels Diputats i el Senat i en ser preguntat per les declaracions fetes ahir pel president de la Generalitat, Alberto Fabra, en una conversa informal al Congrés.

Fabra va assenyalar que creu que algunes televisions locals que ja tenen llicència més altres que apareixeran seran les que hagen de “cobrir el buit” que deixa el tancament de RTVV i per a açò el seu Govern ja està en converses amb algunes.

Serafín Castellano ha remès a les paraules dites per Fabra, i ha agregat que ara el Consell està “procedint al que és el tancament de RTVV” i “després es donaran els escenaris, i lògicament que hi ha i molts, per a tenir aqueixa informació en valencià”.

“S’està treballant, estem estudiant les viabilitats, però la prioritat en aquests moments és complir la normativa, la llei, i el primer que estem fent i treballant és ocupar-nos del tancament i lògicament s’estudiaran escenaris, com no pot ser d’una altra manera”, ha dit.

Comparteix

Icona de pantalla completa