Diari La Veu del País Valencià
Compromís reclama a la GVA que es facen les infraestructures pendents del Baix Segura

RedactaVeu / Oriola.

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha explicat que ha registrat diferents esmenes perquè els pressupostos de la Generalitat per a 2014 contemplen infraestructures necessàries per al Baix Segura, actuacions “que el Govern valencià porta anys prometent però que mai fa realitat, discriminant així aquesta comarca”.

Mollà ha realitzat aquestes declaracions durant la roda de premsa a Oriola. En ella, ha detallat que “en l’àmbit educatiu, exigim que es creen partides específiques per a la construcció dels col·legis Príncep d’Espanya de Rojales, Oriola-Campoamor, l’IES Platja Flamenca d’Oriola Costa, l’adequació de les antigues escoles Verge del Camí i la creació de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Oriola”.

“Així mateix, sol·licitem la construcció del centre de salut del Rabaloche, una obra que els veïns i veïnes d’Oriola porten anys reclamant però per a la qual, la Generalitat segueix sense crear una línia específica en els pressupostos”, ha lamentat la diputada de Compromís.

D’altra banda, Mireia Mollà ha afirmat que “hem reivindicat una partida per a la conservació del Palmerar històric d’Oriola i també hem registrat una esmena en la qual sol·licitem l’engegada de la casa natal de Miguel Hernández, les obres de la qual van acabar en 2010, però que segueix sense engegar-se”.

La diputada de Compromís ha assenyalat que “en definitiva, exigim unes inversions que són bàsiques per a aquesta comarca i que esperem que el grup popular, com a grup majoritari, recolze si és que de veres vol defensar els interessos dels ciutadans i ciutadanes del Baix Segura”.

Comparteix

Icona de pantalla completa