Gandia - Noves activitats al pla de dinamització de Marxuquera

5 juliol 2016 01:00h
El president de la Junta de Districte de Marxuquera, Xavier Ródenas, ha presentat aquest matí la cinquena agenda d'activitats incloses dins el Pla de Dinamització de Marxuquera. Aquesta edició comptarà amb 25 activitats per als tres mesos de juliol, agost i setembre. Fins el dia d'avui s'han dut a terme 90 activitats durant els quatre trimestres anteriors. Les activitats van destinades a tot tipus de públic.
 
Ródenas considera que estan aconseguint l'objectiu de dinamitzar un districte com Marxuquera que comptava amb molt poca activitat i, a més, li donen contingut a un centre social que va costar al voltant de 2 milions d'euros i estava sense activitat.
 
Aquest nou trimestre té un afegit nou i és que s'obrin les activitats al Centre d'Interpretació Parpalló-Borrell perquè també és part del districte. En paraules del regidor: "la idea del pla sempre ha sigut no que siga un pla de dinamització del Centre Social sinó la dinamització del districte de Marxuquera". En general els cicles estan funcionant bé i acudeixen de 30 a 40 persones a les activitats.
 
Entre les propostes d'aquesta quinta programació es poden trobar des dels coneguts tallers (papallones, fang, jocs d'aigua, meditació en família), passant per les observacions astronòmiques de la mà de l'Agrupació Astronòmica de la Safor, concerts, cinema d'estiu, nit de curtmetratges per la sostenibilitat, presentacions literàries, recitals de poesia, observació de pluja d'estreles, excursions i molt més. A més, durant tots els dissabtes d'aquests tres mesos l'Associació del Raspall organitzarà una partida de Raspall a les 16 hores. La majoria de les activitats són gratuïtes i les de pagament oscil·len entre l'euro i mig i els tres euros.

Es comptarà també amb una experiència innovadora anomenada "Raval amb Fusta" que és una col·laboració entre el Teatre del Raval i el restaurant Fusta de Gandia. El sopar anirà acompanyat d'una representació teatral. El preu d'aquesta proposta serà de 15 euros.
Tota la informació es podrà trobar a la pàgina web i al facebook del ajuntament.

next