Gandia acull la segona edició de la Color Road

7 juliol 2016 01:00h
La cursa popular de colors pretén fomentar l'oci saludable des de la diversitat i la inclusivitat. Amb la col·laboració d'Independence Gay Associació, tindrà lloc el 9 de juliol i s'emmarca dins dels actes de celebració a Gandia l'Orgull LGTBI.
 
La segona edició de la Gandia Color Road (abans Color Race), una cursa de colors, des del vessant lúdica i participativa, no competitiva, que se celebra a 12 ciutats de l'estat, es desenvoluparà al passeig marítim de la platja de Gandia el 9 de juliol.
 
La Gandia Color Road formarà part dels actes que el seu departament d'Igualtat prepara conjuntament amb els col·lectius LGTBI de la ciutat per commemorar del 28 de juny al 30 de juliol, per primera vegada a Gandia, el Dia de l'Orgull LGTBI. En aquest cas, col·labora en l'organització Independence Gay Associació.
 
 
La prova tindrà un recorregut de 5 quilòmetres, sense dificultats geogràfiques, ja que es desenvoluparà al passeig Marítim Neptú i consistix en una batalla de colors. A cada quilòmetre hi haurà un punt on els participants seran ruixats amb pólvores de diferents colors (totalment innocu, ja que està fet amb farina de blat i colorants alimentaris) i animats per música que els farà el seu camí més fàcil encara si cap.
 
En acabar, els participants gaudiran d'un festival a càrrec de 40 Principals on els corredors celebren el seu recorregut. Per a la present edició s'espera superar la xifra de 2.000 participants de l'any passat i convertir-lo en un dels esdeveniments de referència a l'estiu.
 
Quant als preus de les inscripcions de l'esdeveniment, els majors de 16 anys hauran d'abonar 15 € mentre que els menors hauran de pagar 7 €. També hi ha un pack familiar per a 2 adults i 2 menors per 28 €. Finalment, s'ha previst un dorsal zero o donatiu d'1 euro que anirà destinat a la Fundació Esport Jove del Consell Superior d'Esports. Cada participant rebrà un kit complet del corredor que inclou samarreta, ulleres de protecció, dorsal, beguda, entre altres obsequis.
 
Les inscripcions es poden realitzar al web colorroad.es i en els punts de venda d’IG.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next