Diari La Veu del País Valencià
Gandia – Torneig Internacional de Rugby Platja 7
Tindrà lloc aquest dissabte dia 30 a la platja de Gandia El campionat donarà inici a les 10 del mati i s’estendrà fins a les 22 hores.

Aquest matí ha tingut lloc la presentació del XXII Torneig Internacional de Rugby Platja 7 de la mà de Lydia Morant, Regidora Delegada d’Esports. Junt a ella han estat Arturo Garcia, president del Club de Rugby de Gandia, Bernat Sanfelix, entrenador de l’equip femení i Amalia Gregori, capitana de l’equip femení.

Aquest campionat ve organitzat per el Club de Rugby La Safor de Gandia en col·laboració amb l’ajuntament de Gandia. El torneig tindrà lloc aquest dissabte dia 30, donant-se els partits de lliga al matí, de 10 a 14 hores, i les semifinals i finals per la vesprada, de 16 a 20 hores. Aquesta és la quarta edició que comptarà amb categoria femenina, una modalitat que va consolidant-se.

En categoria masculina participaran un total de 9 equips que vénen de València, Alacant, Castelló, Albacete i Lleida, i en la categoria femenina es comptarà amb la participació de 4 equips del territori valencià. Com a novetat en aquesta edició hi haurà un partit d’integració a les 19 hores amb l’equip del Clan, format per gent del Club de Rugby de La Safor, del Club del Rugby de Cullera i de la fundació ESPURNA de Gandia. Al finalitzar aquest partit tindran lloc les finals femenina i masculina, en aquest ordre.

Per concloure, sobre les 22 hores tindrà lloc el sopar on es servirà rostit argentí, típic al rugby. Qualsevol persona pot acudir a veure el torneig de manera gratuïta i a participar del sopar per un preu simbòlic.

El president del Club de Rugby de Gandia ha volgut finalitzar la roda de premsa agraint a la Selecció Espanyola de Rugby a 7 pel detall que van tenir d’entrenar amb els membres de la fundació ESPURNA, a més d’amb la gent dels Clubs de Rugby de La Safor i de Cullera.

Comparteix

Icona de pantalla completa