LXIII Travessia al Port de Gandia i la XIV Volta a l'Escullera

10 agost 2016 01:00h
La LXIII Travessia al Port de Gandia i la XIV Volta a l'Escullera tindran lloc el pròxim dilluns

Hi haurà més de 40 clubs en representació i, encara que actualment hi ha uns 350 inscrits, s'estima que aproximadament hi participaran unes 500 persones El preu per participar és de 20 euros, i ambdues travessies van incloses al preu

Aquest matí ha comparegut en roda de premsa Lydia Morant, Regidora Delegada d'Esports, al costat de José Metola, representant del Club Natació i Esports Gandia (NiE Gandia), per presentar la LXIII Travessia al Port de Gandia i XIV Volta a l'Escullera que se celebrarà el dilluns vinent 15 d'agost. A més, aquest any es rendirà homenatge a Damián Català i a Miguel Ángel "Pitet" per la seua trajectòria en el món de la natació en la nostra ciutat.
 
Aquesta competició ha estat organitzada pel Club Natació i Esports Gandia amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gandia a través del servei d'Esports i de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana perquè la Volta a l'Escullera està inclosa dins del calendari d'Aigües Obertes de la Comunitat Valenciana. També es compta amb la col·laboració de la Junta de Districte del Grau, del Real Club Nàutic de Gandia, de la Confraria de Pescadors i de Capitania Marítima.
 
Hi haurà més de 40 clubs en representació i, encara que actualment hi ha uns 350 inscrits, s'estima que aproximadament hi participaran unes 500 persones. L'eixida de la Volta a l'Escullera, de 2.600 metres de distància, tindrà lloc a les 9.30 hores del matí i 11.30 hores donarà eixida la Travessia al Port de Gandia, amb una llargària de 850 metres.
 
Des de l'ajuntament volen agrair al NiE Gandia la implicació del club en l'esport de la ciutat i concretament en la realització d'aquesta prova de prestigi tant dins de la Comunitat Valenciana com de la nostra ciutat.
 
Per la seua part, Metola ha informat sobre l'estat actual de les inscripcions, ja que, a dades d'ara hi ha més inscrits dels que hi havia l'any passat a aquestes altures. Les inscripcions segueixen obertes fins al diumenge a les 14.00 hores i es poden fer a través de les webs de www.crono4sports.es i de www.nataciogandia.org. D'igual manera, tots aquells que no s'hagen pogut inscriure, ho podran fer el mateix dia de les proves, en persona. El preu per participar és de 20 euros, i ambdues travessies van incloses al preu.
 
Hi participen tanta gent d'ací com de València, Madrid i Campo de Criptana entre altres. A més ja s'ha confirmat la participació de gent amb prestigi com són Joan Muñoz i Victor Benages, guanyadors de la prova en altres edicions. Es compta amb la participació de Carolina Pradas, que és ja una habitual i a més ha sigut la primera dona a guanyar la prova absoluta de la Travessia al Port de València entre 1400 nadadors, i amb Sara Pérez, nadadora olímpica en Atenes 2004 i que ara està enfocada en el món del triatló.
 
Per la seua part, la Regidora Delegada d'Esports no es troba actualment competint degut a la seua dedicació a l'ajuntament, però si estarà a les travessies com a voluntària donant suport en l'última eixida dels més menuts acompanyant-los per tal de proporcionar seguretat, junt a altres entrenadors, en la travessia dels més joves.


 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next