Diari La Veu del País Valencià
Gandia – El govern lamenta els atacs del PP al sector turístic
El portaveu del govern de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha valorat aquest matí les crítiques abocades per l’anterior alcalde de Gandia, Arturo Torró i l’actual regidor del PP, Pepe Just, després del balanç que va fer ahir l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i els presidents de les associacions que aglutinen els hostalers, hotelers, agències de lloguer d’apartaments i agències de viatge.
Sobre això, el portaveu del govern de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha declarat que “Lamentem profundament i no tolerarem més atacs al sector turístic per haver sortit en roda de premsa a explicar la veritat: que Gandia ha estat la ciutat turística de la Comunitat Valenciana amb millors dades d’ocupació i que estem amb xifres que no hi havia a Gandia des de l’inici de la crisi. Ahir el govern va valorar les xifres amb humilitat i sense comparació amb la gestió anterior. Perquè ha estat un bon estiu i el sector ha treballat per ser els millors amfitrions de Gandia i oferir la millor cara de la nostra ciutat. El PP hauria d’alegrar-se del que ha estat un bon estiu. Perquè si no ho fan, demostren que al PP el va malament quan a Gandia li va bé”.
Finalment, Prieto ha convidat al PP que “deixe enrere, de manera definitiva, els temps de les pressions i que se sumen a celebrar amb el sector el que ha estat un bon estiu. Al cap i a la fi parlem d’empresaris que cada dia s’esforcen per tirar endavant els seus negocis i oferir la millor cara de Gandia “va afegir” ja ho va dir ahir l’alcaldessa: queda molta feina per fer i ho farem en companyia del sector. Però qui no s’alegra de les dades d’aquest estiu és que no vol treballar per Gandia sinó pels seus propis interessos“.

Comparteix

Icona de pantalla completa