Gandia - El govern lamenta els atacs del PP al sector turístic

20 setembre 2016 01:00h
El portaveu del govern de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha valorat aquest matí les crítiques abocades per l'anterior alcalde de Gandia, Arturo Torró i l'actual regidor del PP, Pepe Just, després del balanç que va fer ahir l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i els presidents de les associacions que aglutinen els hostalers, hotelers, agències de lloguer d'apartaments i agències de viatge.
 
Sobre això, el portaveu del govern de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha declarat que "Lamentem profundament i no tolerarem més atacs al sector turístic per haver sortit en roda de premsa a explicar la veritat: que Gandia ha estat la ciutat turística de la Comunitat Valenciana amb millors dades d'ocupació i que estem amb xifres que no hi havia a Gandia des de l'inici de la crisi. Ahir el govern va valorar les xifres amb humilitat i sense comparació amb la gestió anterior. Perquè ha estat un bon estiu i el sector ha treballat per ser els millors amfitrions de Gandia i oferir la millor cara de la nostra ciutat. El PP hauria d'alegrar-se del que ha estat un bon estiu. Perquè si no ho fan, demostren que al PP el va malament quan a Gandia li va bé".
 
Finalment, Prieto ha convidat al PP que "deixe enrere, de manera definitiva, els temps de les pressions i que se sumen a celebrar amb el sector el que ha estat un bon estiu. Al cap i a la fi parlem d'empresaris que cada dia s'esforcen per tirar endavant els seus negocis i oferir la millor cara de Gandia "va afegir" ja ho va dir ahir l'alcaldessa: queda molta feina per fer i ho farem en companyia del sector. Però qui no s'alegra de les dades d'aquest estiu és que no vol treballar per Gandia sinó pels seus propis interessos".


 
next