Diari La Veu del País Valencià
El govern de Gandia augmenta la partida destinada al Centre d’Atenció Integral
El govern de Gandia augmenta la partida destinada al Centre d’Atenció Integral “Sant Francesc de Borja”

-El conveni veurà millorada la seua quantia, ja que passa de 30.000 a 45.000

El portaveu del govern, Jose Manuel Prieto, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per informar dels acords a què s’ha arribat a la Junta de Govern on s’han pres una sèrie d’acords relacionats amb el funcionament del dia a dia de la ciutat i els serveis que presta l’administració.
El primer d’ells és que la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic ha acceptat la cessió gratuïta del local situat al carrer Benicanena 81 on s’instal·larà la Fiscalia. Referent a això, Prieto ha declarat que “aquest acord té dues vessants positives, ja que millorem el servei que presta la Fiscalia als ciutadans i instal·lem al barri Roís de Corella un nou servei que farà que augmente la circulació de ciutadans i l’activitat en la barriada. Una ubicació sol·licitada per la presidenta de la Junta de Districte, Liduvina Gil“.
Un altre dels acords presos afecta el compromís que l’actual govern mantenen amb els més necessitats i que s’ha pres a proposta del regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González.
D’aquesta manera, s’ha proposat la pròrroga del conveni subscrit entre Càritas Interparroquial i l’Ajuntament de Gandia per col·laborar en el manteniment del Centre d’Atenció Integral “Sant Francesc de Borja”.
Un conveni que veurà millorada la seua quantia, ja que passa de 30.000 a 45.000 € amb càrrec a una reserva de crèdit que ja consta en els pressupostos d’aquest any. “És una mostra de la voluntat i de la implicació d’aquest govern municipal amb els col·lectius més vulnerables. I ho fem amb una reserva de crèdit que consta en els pressupostos municipals i que el col·lectiu rebrà en temps i forma, ja que nosaltres treballem complint les normes i no signem acords sense la corresponent partida pressupostària. D’aquesta manera el col·lectiu cobrarà l’ajuda el més ràpidament possible i podrà fer front als seus compromisos” va declarar el regidor.
Finalment, també s’ha acordat remetre al Ministeri d’Hisenda i Obres Públiques els informes finals del programa Urban corresponents a l’execució del projecte realitzat amb fons FEDER en els períodes 2007-2013 i l’any 2015.
Un projecte posat en marxa fa dues legislatures i que ha aconseguit revitalitzar una zona degrada a més de facilitar l’accés a centenars de persones a les noves tecnologies de la informació. “L’essència del projecte Urban requeria que els tràmits formals s’enviaren al Ministeri” va finalitzar Prieto.

Comparteix

Icona de pantalla completa