El Consell dels Joves de Gandia organitza a l’Alqueria Laborde la festa de Halloween, del 28 al 31 d’octubre, amb un gran passatge del terror de 200 metres i mercat de productes d’alimentació i artesania, animació, teatres, espectacles, música, màgia, tallers de maquillatge, cinema… Pensant en tots els públics i de forma gratuïta.

El Consell dels Joves de Gandia, amb la col•laboració del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Gandia, la Mancomunitat i l’Associació de Veïns de Corea, ha organitzat la IV Alqueria del Terror, que tindrà lloc del 28 al 31 d’octubre al Casal Jove de l’Alqueria Laborde. L’esdeveniment que, asseguren, no deixarà ningú indiferent, l’han presentat aquest matí, la regidora de Joventut, Laura Morant i el president del Consell dels Joves de Gandia, Hèctor Bofí.

Després de la bona acollida de les primeres edicions, amb més de 15.000 assitents, s’hi han programat moltes activitats entre les quals destaca el passatge del terror, de 200 metres, però també mercat de productes d’alimentació i artesania, animació, teatres, espectacles, música, màgia, tallers de maquillatge de Haloween, cinema… Pensant en tots els públics i amb entrada gratuïta.

“L’objectiu és que la gent s’hi aprope, participe de les activitats organitzades. Una vegada més, s’ha convertit el Casal Jove en un punt d’afluència comarcal pel que fa a esdeveniments d’oci alternatiu on qualsevol persona pot participar i passar-s’ho bé. Una activitat organitzada pels joves de la ciutat, demostrant així la gran capacitat de treball, solidaritat (l’accés és gratuït), creativitat i esforç”, ha destacat Morant.

Per la seua banda, Bofí ha destacat algunes de les activitats programades més significatives i que s’inauguraran el 28, a les 20 hores, amb l’arribada a l’Alqueria Laborde de la cavalcalda solidària de Corea. També cal destacar les actuacions musicals dels tres dies, a partir de les 22.30 hores, amb grups de música locals, com ara la Gran Final del Circuït de Música “Calaix Jove” de la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna, amb els grups “Miratge”, “Capa de plàstic”, “Brossa de riu” i “Traficants de sucre”.

Finalment, ha agraït la col•laboració de l’Ajuntament, la Mancomunitat, l’Associació de Veïns de Corea, l’IES Veles e Vents o l’Enric Valor, així com les associacions juvenils de la ciutat i la nova direcció del CJG.

Comparteix

Icona de pantalla completa