Diari La Veu del País Valencià
Concert de Santa Cecília del Centre Musical de Beniopa
L’actuació de la Banda Jove i la Banda tindrà lloc el dissabte, 19 de novembre, a partir de les 19.30 hores, al Teatre Serrano de Gandia. L’entrada és lliure i gratuïta. Data: 17/11/2016

La presidenta de la Junta de Districte de Beniopa, Laura Morant i elrepresentant de l’Associació Centre Musical de Beniopa, Lucas Fortado, han presentat aquest matí una part dels actes que tindran lloc el pròxim dissabte, 19 de novembre, per commemorar Santa Cecília. Un col·lectiu que, a més, enguany compleix els 15 anys de la seua refundació, ja que l’origen és de 1928.

Així, a partir de les 17.30 h, hi haurà una cercavila i recollida dels nous músics de la banda i la banda jove pels carrers de Gandia. A les 19,30 h, al Teatre Serrano, es farà la presentació dels 10 nous músics de la Banda Jove i el lliurament de diplomes.

Tot seguit, s’iniciarà el Concert Extraordinari de Santa Cecília. Primer actuarà la Banda Jove, dirigida per Juan Miguel Terrazas, amb 6 peces curtes: “Power Rock” (Queen), “American Spirit March”, “Marxa Eslava”, “Hawaii Five-0 (sèrie TV)”, “Oye Como Va” (Latin Rock) i “Hey Jude” (The Beatles).

A continuació es presentarà els 16 dels nous músics de la Banda Centre Musical Beniopa i el lliurament de diplomes. També s’hi farà un reconeixement especial a Joan Montagud Fuster, el qual compleix 50 anys en la música de banda, 15 dels quals ha format part del Centre Musical de Beniopa. I començarà el concert amb tres peces: “Juanito “El Jarri” (pasdoble), “Camino de Santiago” (Poema simfònic), La Fortaleza (Poema simfònic).

Laura Morant ha agraït la implicació i la disponibilitat de la banda en les activitats que s’organitzen a Beniopa, així com la professionalitat dels seus músics. “Com a mestra que sóc i responsable política tinc molt clar que l’educació musical és molt important per al desenvolupament dels xiquets i les xiquetes”. Finalment, la regidora de Més Gandia ha animat la ciutadania a assistir al concert al Teatre Serrano.

Comparteix

Icona de pantalla completa