Diari La Veu del País Valencià
Gandia – El barri de Corea començarà demà amb les activitats nadalenques
El Pare Noel visitarà aquest dissabte la plaça del Jardinet de 17.00 a 20.00 hores · Els dies 27, 28, 29 i 30 al Centre Social de la barriada acolliran tallers per als més menuts
El president de la Junta de Districte de Corea, Jose Manuel Prieto, acompanyat pel president de l’Associació de Veïns, Alfonso Rufat i Nacho Franco, en representació de les falles del districte que col·laboren en els actes previstos, han donat a conéixer aquest matí la programació de Nadal de la barriada.
Unes activitats sobre les quals Jose Manuel Prieto ha declarat que “han estat preparades amb molta cura. Volem seguir donant vida a la barriada i per això hem previst noves activitats per tal d’ajudar també al comerç de la zona“.
Així les coses, la primera activitat tindrà lloc demà dissabte amb la visita del Pare Noel a la plaça del Jardinet per recollir les cartes dels xiquets. El regidor ha recordat que l’activitat ha estat organitzada per la regidora de Comerç i que en cas de pluja, els més menuts podran realitzar la seua visita al Centre Social.
La cavalcada tindrà lloc el 22 de desembre a partir de les 18.30 hores. Hi haurà un berenar per als xiquets al carrer Tossal i el recorregut discorrerà per Magistrat Català fins a arribar al Centre Social on el Pare Noel saludarà als més menuts i es fotografiarà amb ells.
A més, Prieto ha destacat com a novetat que els dies 27, 28, 29 i 30, s’han organitzat tallers dirigits als més menuts i que es realitzaran al Centre Social. “Volem que els xiquets de Corea tinguen activitats i puguen aprofitar els dies de vacances“.
La programació acabarà el dia 30 amb la visita dels Patges dels Reis Mags. En aquest punt, el president de la Junta de Districte ha volgut agrair a l’Associació de Veïns, les 5 falles del barri i a l’Associació de Comerciants per “la col·laboració que han prestat per poder preparar la cavalcada i les altres activitats.
Per la seua banda, Alfonso Rufat, ha agraït la col·laboració de les falles, la Germandat i els comerciants. “Entre tots hem preparat una programació molt completa” i ha recordat que aquest any també s’ha organitzat la campanya que recollirà joguines per als xiquets més desfavorits juntament amb Creu Roja. Les persones que vulguen realitzar alguna aportació podran deixar les joguines al Centre Social de 22 de desembre al 4 de gener.
Finalment, Nacho Franco, ha agraït la col·laboració i suport de l’Ajuntament. “Ens agradaria que s’acostés més gent de fora del barri perquè són activitats obertes a tothom. El que pretenem és fer riure els xiquets que són el més important que tenim al barri“.

Comparteix

Icona de pantalla completa