El KM Vertical Gandia de 2017 incrementa en 2,3 quilòmetres el recorregut per als corredors

27 desembre 2016 01:00h
 La regidora d’Esports, Lydia Morant, juntament amb responsables del Club Alpí Gandia han presentat aquest matí la 16a edició del KM Vertical Gandia, que tindrà lloc el diumenge 8 de gener de 2017. Les principals novetats d’aquesta prova, que ja és tot un clàssic, se centren en l’increment del recorregut per als corredors, el qual serà un poc més dur que el dels darrers anys amb 2,3 quilòmetres més i 150 metres més de desnivell, entrant dins del casc urbà del municipi de Xeresa.

Lydia Morant ha agraït l’esforç que porta a terme l’organització any rere any, la qual està pendent de tots els detalls. “També cal destacar la coordinació i el treball de la Policia Local, la Creu Roja que aporta seguretat sanitària a la prova, així com la tasca dels voluntaris de Protecció Civil, sense oblidar tot el voluntariat que aporta el Club Alpí Gandia”, ha apuntat la regidora d’Esports.

El president del Club Alpí, Borja Martí, ha agraït tant l’ajuda de l’Ajuntament de Gandia, com la de tots els col·laboradors. “Hem volgut ampliar el recorregut dels corredors perquè tinguen un al·licient més. Pel que fa als caminants, els recomanem que gaudisquen de la ruta, ja que és una bona oportunitat per a conéixer el magnífic entorn del Mondúber”, ha destacat Martí, qui ha recalcat que des de l’entitat que presideix s’intenten cuidar tots els aspectes possibles, com ara la seguretat, els bons punts d’avituallament o la baixada en transport des del cim del Mondúber fins a Beniopa.

Cal destacar que les inscripcions ja estan obertes. Els dorsals es lliuraran el dissabte en el centre comercial Plaza Mayor en horari comercial, així com el mateix diumenge 8 de gener, de 7 a 9 del matí, des de l’eixida del KM Vertical en el barranc de Beniopa.

La distància per als caminants des de l’eixida fins el control de meta en el Mondúber serà de 11,9 quilòmetres, mentre que el recorregut per als corredors consta de 16,3 quilòmetres.


 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next