Diari La Veu del País Valencià
La Biblioteca de Gandia amplia el seu horari
El regidor delegat de Cultura, Joan Muñoz, acompanyat per la cap responsable de Biblioteques, Toni Ordiñana, han presentat aquest matí l’ampliació horària del servei de la Biblioteca Central de Gandia en aquesta època d’exàmens universitaris.
Segons ha informat Joan Muñoz “el servei s’ampliarà del 7 al 27 de gener, es farà a la biblioteca central i de dilluns a diumenge”. La biblioteca central romandrà oberta des de les 9 del matí fins a les 00:00 de la nit: “Pretenem facilitar als joves universitaris que estan en període en exàmens que puguen disposar d’un espai per estudiar”.
La biblioteca estarà oberta 15 hores diàries de manera ininterrompuda i durant 21 dies, el que suposa un servei total de 315 hores. Toni Ordiñana ha explicat que “el servei s’amplia per donar suport als estudiants, no per fer el préstec habitual o les devolucions, encara que sí que es manté el servei de wifi per facilitar la tasca dels estudiants”.
El responsable de Biblioteques també va informar que les estadístiques del departament indiquen que la màxima afluència es produïx durant els caps de setmana amb una punta d’estudiants diumenge, quan visiten l’edifici un total de 300 a 400 persones durant tota la jornada.

Comparteix

Icona de pantalla completa