Diari La Veu del País Valencià
PP: No necessitem catalanistes al capdavant de cap tipus d’institució
RedactaVeu / València

Per a Castellano, “aquesta és la vertadera cara de Puig i així ho ha demostrat en les manifestacions que ha realitzat aquests dies”, al mateix temps que ha assegurat que “el que menys necessita aquesta comunitat és tenir catalanistes al capdavant de cap tipus d’institució”.

Ha postil·lat que “els valencians tenim la nostra personalitat pròpia, els nostres senyals d’identitat i el Consell va a seguir treballant perquè hi haja informació en valencià i mitjans que defensen els senyals d’identitat i la cultura i personalitat pròpia del poble valencià”.

Castellano ha indicat d’aquesta forma que per al PPCV “la defensa dels senyals d’identitat dels valencians és una qüestió prioritària, mentre que el PSPV al costat dels seus socis del tripartit prefereixen signar manifestos per a promoure el català, la qual cosa suposa un nou atac als nostres senyals d’identitat”.

Finalment, ha subratllat que “mentre el PPCV treballa pel que preocupa als ciutadans, els socialistes segueixen instal·lats en l’embolic i la crispació, a esclat de polítiques radicals per a arrapar vots”.

Vídeo: Serafín Castellano: “Si RTVV no estiguera caldria inventar-la”. 9 octubre 2013.

Comparteix

Icona de pantalla completa