Diari La Veu del País Valencià
Èxit de la Jornada per al desenvolupament professional de Xirivella
200 persones han participat en la Jornada de motivació per al desenvolupament professional que aquest dijous s’ha celebrat a Xirivella. Dirigida a persones desocupades i emprenedores de la comarca de l’Horta, la Jornada ha ajuntat més de 20 professionals i especialistes en motivació, cerca activa d’ocupació i jaciments d’ocupació.
Entre aquests experts destaca el reconegut coach i motivador de directius Alfonso Alcántara, qui va realitzar una entretinguda conferència explicant els aspectes claus per no perdre l’ànim en el treball de buscar treball.
L’alcalde Michel Montaner, la regidora de Desenvolupament Local, Isabel García i el diputat Toni Gaspar van ser els encarregats d’inaugurar la Jornada. Aquesta trobada comarcal ha arribat a tenir fins a cinc activitats simultànies amb col·loquis, microtalleres i consultes amb especialistes.
La Jornada ha comptat amb professionals de la Mancomunitat de l’Horta Sud, el consorci Pactem Nord, el sindicat UGT del País Valencià, SERVEF, el Consell de la Cambra de comerç, entre uns altres, a més de diferents empreses.
Per resumir els temes tractats durant tot el dia, l’esdeveniment va acabar amb una divertida “clownferencia”, aprofitant la celebració a Xirivella de la Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses.
Segons l’alcalde Michel Montaner, “durant aquesta Jornada hem pogut veure que hi ha recursos i fórmules per tractar de pal·liar el descoratjament i mantenir la motivació en la tasca de buscar un treball o emprendre un nou negoci. Estem molt satisfets del resultat de la Jornada, que s’ha organitzat conjuntament des de l’ADL i el Departament de Joventut. Estic segur que els 200 participants s’han portat una bona motxilla de consells per posar-se a caminar”.
Per a la regidora Isabel García, “hem viscut una experiència apassionant, sense precedents a Xirivella. Durant la Jornada ens hem convertit en el punt de referència de la motivació i el emprendimiento de la comarca. Aquest esdeveniment ha estat un èxit, però el veritable èxit ho tindran totes aquelles persones que d’alguna manera es puguin aprofitar dels concejos, la informació i els contactes generats durant la sessió”.

Comparteix

Icona de pantalla completa