Diari La Veu del País Valencià
La Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses, premiada pel seu caràcter cultural, educatiu i solidari
La Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella baixava el teló, ahir diumenge, amb la comunicació del premi rebut per l’Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià (Avetid). Un premi que segons l’organització rep la Mostra pel seu ‘caràcter cultural, educatiu i solidari’.

A aquesta edició els premis d’Avetid destaquen la solidaritat dels guardonats on, a més de la Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella, podem trobar a Payasospital o l’entitat AISGE, la societat de gestió d’artistes intèrprets, entre altres.

Des de la direcció i tots els que d’alguna manera participen a l’organització de la Mostra no podem expressar més que ‘la nostra satisfacció, pel reconeixement que suposa un guardó que entrega el propi sector als professionals i entitats que treballen per la cultura’, senyala San Fran, director de la Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella.

Encarna Martí, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Xirivella destaca que ‘aquest premi arriba en un bon moment a una Mostra que ahir tancava la seua 23a edició amb un èxit de públic i sense dubte ens anima des de ja a treballar en la 24a edició’.

Comparteix

Icona de pantalla completa