Diari La Veu del País Valencià
Vídeo: Baldoví: Reobrirem el cadenat del PP a RTVV amb la clau de la llibertat
RedactaVeu / Madrid.

El diputat de Compromís-Q intervé al Congrés per manifestar el seu rebuig al tancament de RTVV i acusa al PP de ser els enterramorts de l’autogovern dels valencians.

Joan Baldoví també ha expressat que el PP ha tancat “amb la patètica excusa dels serveis socials”.

Baldoví ha etzibat el PP que “eren els màxims defensors dels valencians i ara tanquen una de les nostres senyes d’identitat principals”.

Intervenció:

He volgut començar el meu discurs hui mostrant la mateixa pancarta, humil, que Pau, el meu paisà de 5 anys, va traure l’altre dia a València en la manifestació que van fer els dependents i els seus familiars.

Des d’eixe dia, el president Fabra s’ha tornat a cobrir de glòria. Ahir mentre els treballadors de RTVV l’escridassaven va dir als periodistes esta “perla”: “M’importen els qui sofrixen, no allò que criden“. Es pot tindre més barra!

Oix, fàstic, indignació són paraules i sentiments que em produeix este nou episodi de cinisme PPopular.

Però m’he negat a conclore el discurs de mala manera, vull trobar la part positiva de les coses. I sabeu què? Ja queda menys temps per a que els que ho han malbaratat tot, fins i tot les il·lusions d’un poble, se’n vagen.

Per això he tret un cadenat tancat. L’he obert i he tancat el discurs així: “Heu tancat amb cadenat la RTVV, però des de Compromís ens comprometem a reobrir el cadenat amb la clau de la llibertat i el respecte a l’autogovern de tots els valencians.

Comparteix

Icona de pantalla completa