Diari La Veu del País Valencià
El PP critica la conferència d’Antoni Furió al simposi ‘Espanya contra Catalunya’
ACN / València

Programa “Espanya contra Catalunya”, 12, 13 i 14 desembre 2013.

El simposi es podrà seguir en directe per Internet.

El número dos del PPCV s’ha referit d’aquesta manera a la conferència ‘Espanya contra el País Valencià’ a càrrec del catedràtic d’Història Medieval de la Universitat de València, Antoni Furió.

Els populars valencians se sumen així a les crítiques en contra d’aquest simposi, que ha estat denunciat davant la Fiscalia pel PP, UPyD i Ciutadans. A través d’una nota de premsa, Serafín Castellano ha assegurat que el simposi ‘suposa una nova intromissió en les senyes d’ identitat dels valencians’ i ha assenyalat que aquesta iniciativa, en la qual s’inclou una conferència titulada ‘Espanya contra el País Valencià ‘ és una nova ‘falta de respecte cap a la Comunitat Valenciana ja que nosaltres tenim molt clares les nostres senyes d’identitat , el que som i el que pensem , i no permetrem que ningú ens digui el que hem de ser’.



‘Això és la Comunitat Valenciana i no País Valencià’, ha dit i alhora ha assegurat que ‘no anem consentir que els independentistes catalans pretenguen ficar la Comunitat Valenciana en aquest tipus d’iniciatives amb les quals no ens sentim en absolut identificats ni donem suport en cap sentit, perquè estem totalment en contra de l’independentisme’. 



El també conseller valencià de Governació ha afegit que des del PPCV ‘defensem el que és nostre amb contundència dins el marc constitucional i la unitat d’Espanya’.

Comparteix

Icona de pantalla completa