Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat concedeix ara 87.200 euros per a l’Alqueria Blanca
Europa Press / València

La resolució -de data 5 de desembre i publicada aquest dijous al Diari Oficial (DOCV)- concedeix i dóna publicitat a les ajudes per a la producció audiovisual de llargmetratges i formats televisius de ficció de contingut artístic, cultural i social. Això es fa d’acord a l’ordre 91/2013 de 8 de novembre per la qual es va convocar concurs públic per a la concessió d’aquestes ajudes.

L’ordre reflecteix una partida de 87.274 euros per a L’Alqueria Blanca, de la productora Falcó i Pedreguer AIE, la mateixa quantitat que obté Reset, un projecte de Nakamura Films SL. També s’aporten quantitats a Arrecifes/Esculls (57.274€); així com Herois del tebeo valencià (16.450); Intelectuales, Siete leguas, En el llindar de la consciència, Un jardí a la memòria, La vida en sus manos i Ecomunitat, totes aquestes amb 37.274 euros.

El diari oficial també publica hui la resolució d’ajudes per a la creació de guions de llargmetratges cinematogràfics, que es lliuraran a dos projectes, Ciudad Vapor i Dos Reyes, amb 5.000 euros per a cadascun.

Alhora, el DOCV difon una tercera resolució, aquesta vegada d’ajudes a xicotetes i mitjanes empreses per a la producció en valencià de curtmetratges i per al desenvolupament de contingut audiovisual multiplataforma, transmedia i crossmedia.

L’import total màxim d’aquesta línia és de 165.411 euros, que aniran a parar a 13 propostes, nou per a la producció de curts i quatre per a projectes multiplataforma.

Comparteix

Icona de pantalla completa