Diari La Veu del País Valencià
‘Tancats per la llengua? El fracàs del model partidista’
RedactaVeu / Palma.

L’STEI Intersindical, amb la col·laboració de l’Obra Cultural Balear, Enllaçats per la Llengua i Ona Mediterrània, organitza aquest acte per reflexionar sobre el tancament de les emissions de Ràdio i Televisió Valenciana i sobre el model partidista de gestió dels mitjans de comunicació públics audiovisuals.

Tancar les emissions de Ràdio i Televisió Valencianes ha suposat “un altre cop d’estat a la llibertat d’expressar-se en la nostra llengua”.

“Ens solidaritzem amb el poble valencià i sentim nostra la pèrdua de Canal 9, Ràdio 9 i la resta d’emissores de la Ràdio i Televisió Valenciana”, asseguren els organitzadors de l’acte.

Recordem que a Mallorca “patim la mateixa política dictatorial contra els mitjans públics en català, reivindicam el llegat de la lluita dels treballadors de Ràdio i Televisió de Mallorca i ens solidaritzam amb tots els treballadors de mitjans que fan feina sota pressions inaceptables”.

Hi participen en l’acte Amàlia Garrigós, periodista de Ràdio 9 i Canal 9, Pere Estelrich, director d’El Crepuscle Encén Estels, i M. Antònia Font (STEI Intersindical) será l’encarregada de presentar l’acte que tindrà lloc al Centre de Cultura Sa Nostra (Palma) aquest divendres a les 20 hores.

El 21 de desembre assistiran, conjuntament amb STEPV Intersindical Valenciana i USTEC-STEs-IAC, a la gran manifestació de suport a la plantilla de Canal 9 a Castelló.

Comparteix

Icona de pantalla completa