Diari La Veu del País Valencià
El PGOU de Castelló, definitivament anul·lat
RedactaVeu / Castelló

El portaveu de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha declarat que “des del punt de vista jurídic, no sorprén la decisió judicial relativa a l’anul·lació del PGOU, ja que el recurs de cassació era difícil de guanyar; només podia tenir viabilitat si es detectava una mala aplicació de la llei. Ara, allò cert és que políticament, per a Castelló, que el PGOU estiga definitivament anul·lat és una mala notícia”.

El regidor ha explicat que “una cosa és elaborar una modificació del PGOU, profunda, amb un PGOU en vigor, i altra molt diferent és haver d’elaborar un Pla General sense tenir-ne cap en vigor, com és el cas, ja que açò comporta urgències i preses”.

Enric Nomdedéu ha lamentat que “fa dos anys, quan va començar el procés judicial, des de Compromís ja vàrem demanar que amb independència del que digueren els tribunals calia posar-se a treballar en un nou PGOU. Aleshores ja era ben evident que el PGOU no s’adequava a la realitat actual ni a les necessitats de la ciutat; el PP, però, ha preferit deixar passar dos anys, que ara hem perdut, en lloc d’avançar treball en benefici de la ciutat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa