Diari La Veu del País Valencià
Un altre problema per al PPCV: Antoni Asunción, Francisco i Ciutadans

EFE / València.

L’exministre Antonio Asunción i el cantant Francisco han mostrat hui el seu suport a la plataforma “Moviment Ciutadà” liderada pel president de Ciutadans, Albert Rivera.

Tots dos han acudit a la presentació de la plataforma a València, que ha comptat amb l’assistència d’un miler de persones i d’un altre centenar que no ha pogut accedir a la sala de Fira València on s’ha realitzat l’acte, en estar complet l’aforament.

Antonio Asunción, que ha obert el torn d’intervencions, ha apostat per “refer” la democràcia davant el “esgotament” del model clàssic de partits, i per “sumar” des de “diferents signes i orígens” i “no dispersar esforços”.

L’exministre ha afirmat que des de Catalunya “es pot ser un líder espanyol i açò és un plus afegit”, en referència a Albert Rivera, qui ha conclòs la presentació de la plataforma en un acte que s’ha perllongat durant dues hores i en el qual han intervingut, a més d’Asunción, sis professionals que donen suport al projecte.

Francisco en la seua intervenció a l’acte. EFE / Manuel Bruque

Rivera ha qualificat la democràcia actual de “democràcia de baixa intensitat” per unes regles de joc “tramposes” que no permeten decidir els candidats en primàries, i ha manifestat que els impulsors de la plataforma no són “guardapàtries” sinó “la palanca del canvi”.

El cantat Francisco, que es postula com a candidat a l’alcaldia de València, reinvindicà el suport dels valencians al projecte “perquè la Comunitat Valenciana torne a estar en el lloc que li correspon, a Espanya i a Europa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa