Diari La Veu del País Valencià
El PSOE denuncia que el Consell ha prohibit l’entrada a la potabilitzadora de Tous
RedactaVeu / Tous

El PSOE denuncia que el Consell ha prohibit l’entrada a la potabilitzadora de Tous. El guàrdia de seguretat els ha traslladat que no podien entrar i el portaveu d’Infraestructures en les Corts Valencianes, Francesc Signes, ha explicat que aquest divendres va parlar amb el secretari autonòmic d’Agricultura qui li va transmetre que la Conselleria que dirigeix el vicepresident José Ciscar “no veia convenient l’entrada”.

Aquesta prohibició, han agregat les mateixes fonts, no es va aplicar a la delegació d’alcaldes i portaveus populars que van visitar fa unes setmanes les instal·lacions amb el mateix Ciscar.

Davant d’açò, Soraya Rodríguez, ha advertit que el PSOE seguirà denunciant “dins o fora de la potabilitzadora” el que considera “un despropòsit i una mala gestió de les obres d’aquesta infraestructura que, amb una inversió de 60 milions d’euros, està abandonada per la nefasta planificació”.

Per açò, s’ha preguntat si “algú s’ha beneficiat de la construcció d’aquesta instal·lació que no respon a cap planificació lògica, ja que abans de finalitzar-la ja està abandonada”, i ha exigit “responsabilitats i que s’inicie una recerca”.

“El PP i el Consell no poden mostrar aquestes instal·lacions perquè tenen molt a ocultar, en la mala gestió i en l’enriquiment il·lícit”, ha assegurat la portaveu socialista.

Per la seua banda, Ximo Puig ha mostrat la seua preocupació pel fet que “les úniques empreses que tiomfarna en aquesta Comunitat són les de seguretat perquè tenen barrades la Ciutat de la Llum d’Alacant, Canal 9, l’Aeroport de Castelló i ara també la potabilitzadora”.

Comparteix

Icona de pantalla completa