Diari La Veu del País Valencià
Mieria Mollà: Alacant necessita persones lliures de sospites, no corruptes”

RedactaVeu / Alacant.

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat que “la tebiesa de Fabra amb els casos de corrupció a les seues files provoca que la ciutat d’Alacant seguisca representada per dos presumptes delinqüents, ja que així qualifica la justícia a l’alcaldessa d’Alacant, Sonia Castedo, i al seu predecessor i diputat a Les Corts, Luis Díaz Alperi”.

La parlamentària de Compromís ha recordat que “Alperi i Castedo van ser imputats en setembre de 2012 en una de les peces separades del cas Brugal sobre el PGOU de la ciutat i, a més, en març d’aquest any l’exalcalde va ser denunciat per la Fiscalia per aquests presumptes fraus fiscals”.

Mollà ha afirmat que “tot aquest temps porten els alacantins i alacantines suportant el pes d’estar representats per dues persones sobre les quals recauen aquests presumptes delictes d’especial gravetat per a un càrrec públic”.

“Per tant, des de Compromís tornem a exigir la dimissió de Díaz Alperi i també la de Castedo, doncs ja és hora que Alacant estiga governada per persones lliures de sospita, per polítics que es preocupen de defensar els interessos dels alacantins i alacantines i no per les seues imputacions judicials”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa