Diari La Veu del País Valencià
Castellano: “El tripartit ens vol convertir en un apèndix de Catalunya”
RedactaVeu / València

Castellano assegura que el PP valencià “és partit de Govern i l’únic amb un projecte de futur per a tots els valencians, mentre el PSPV està instal·lat en la crispació i l’embolic, al marge de la realitat”.

En aquest punt, ha subratllat que “el PSPV no té projecte i així es va demostrar en les últimes eleccions, on van obtenir els pitjors resultats de la seua història”. “Els socialistes valencians, amb Puig al capdavant, segueixen sense projecte i la seua única alternativa passa per convertir-se en ostatges dels excessos que tenen els partits més radicals”.

El dirigent popular afirma que “els valencians no mereixen una oposició radicalitzada i obsessionada amb aconseguir el poder al preu que siga, perquè al PSPV i a la resta de partits minoritaris que van marcant l’agenda de l’oposició, no els importa que ho paguen els ciutadans”.

Així, ha sostingut que “aquesta actitud de l’oposició no serveix per a aconseguir poder, sinó per a crear una imatge de la Comunitat nefasta, que és el que intenta fer el tripartit cercant rèdit electoral”.

“La irresponsabilitat és la base de la seua política, la de la crispació i la utilització de les persones”, ha recriminat Castellano, qui ha subratllat que “aquest no és el camí”.

Comparteix

Icona de pantalla completa