Diari La Veu del País Valencià
Demanen una adjudicació extraordinària de places per a cobrir baixes
RedactaVeu / València

El sindicat CSI-F ha presentat per escrit davant Conselleria d’Educació la proposta d’una adjudicació extraordinària perquè totes les baixes puguen estar cobertes des del 7 de gener, primer dia lectiu de 2014. L’última adjudicació va tenir lloc el 5 de desembre i la pròxima prevista de manera ordinària es durà a terme el 10 de gener. Per tant, les classes començaran després de Nadal sense cobrir baixes.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) exposa, en l’escrit presentat, que “en els centres se segueixen produint baixes durant aquests dies en els quals no hi ha hagut adjudicacions i no s’estan podent cobrir a causa d’eixe parèntesi”. La central sindical recorda que des del 5 de desembre fins al 10 de gener passarà més d’un mes sense adjudicacions.

CSI-F postil·la, en el mateix document presentat ahir de matí, que “és necessària una adjudicació extraordinària amb data anterior a 10 de gener perquè els centres puguen disposar de totes les places cobertes el primer dia lectiu del pròxim any, el 7 de gener”.

Comparteix

Icona de pantalla completa