Diari La Veu del País Valencià
L’agrupació de Castelló de Rugat rep el primer gravat del 35 aniversari del PSPV
RedactaVeu / Castelló de Rugat.

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, va lliurar el passat cap de setmana a l’Agrupació socialista de Castelló de Rugat el primer gravat de Manuel Boix que commemora el 35 aniversari del PSPV. Així, aquesta obra que ha sigut donada per l’artista valencià, es farà arribar a totes i cadascuna de les agrupacions socialistes de tot el País Valencià per a “destacar la importància de la unió dels partits socialistes valencians i que va propiciar el renaixement de l’autogovern del nostre poble”.

L’artista de l’Alcúdia, que ha tingut reconeixement internacional en el camp de la pintura, l’escultura, l’obra gràfica i la il·lustració, ha sigut un dels introductors del nou realisme en la península en els anys 60 del segle XX i va ser premiat amb el Premi Nacional d’Arts Plàstiques en 1980.

En aquest sentit, l’obra realitzada per Manuel Boix per a commemorar el 35 aniversari del PSPV (1978-2013) representa un personatge que es reflecteix en diversos espills i, segons explica el mateix autor, “recorda la col·lectivitat, perquè quan una persona es multiplica per sis és una multitud”. A més, també destaca en el gravat la presència d’una ploma roja que escriu un text d’Ernest Lluch.

Comparteix

Icona de pantalla completa