Diari La Veu del País Valencià
El TEM i la sala Escalante encaixen les programacions
María Oliver: “Hem fet de la necessitat virtut i hem convertit un greu problema en una oportunitat”.

EL TEM I L’ESCALANTE ENCAIXEN LES PROGRAMACIONS I OPTIMITZEN AIXÍ LES INSTAL·LACIONS MUNICIPALS DEL CABANYAL.

La regidora d’Acció Cultural i responsable del TEM, María Oliver, ha presentat hui les línies bàsiques del conveni que regula el trasllat de la programació del teatre Escalante a El Musical. El conveni ha entrat ja en vigor i té validesa fins al mes de març “tot i que estem oberts a allargar els terminis si resulta necessari pel pla d’obres de l’edifici del carrer de Landerer”.

“Este conveni és fruit de la col·laboració entre dos administracions públiques que han donat una solució ràpida i eficaç a un problema generat per la irresponsabilitat de la gestió anterior de la sala Escalante”. Així s’ha manifestat la regidora d’Acció Cultural durant la presentació de la programació de la sala provincial, que esta temporada, a causa del perill de despreniments detectats al pati de butaques, es traslladarà a la sala municipal.

“Este problema sobrevingut ens ha obligat a adaptar les dates de les nostres programacions, però hem demostrat que amb voluntat política fem de la necessitat virtut, ja que a partir d’este incident optimitzarem encara més el TEM, cosa que beneficiarà el barri perquè, tot i que és una qüestió secundària, este augment dels espectadors que passaran per ací serà un impuls de revitalització del Cabanyal”.

El conveni regula l’assumpció per part del TEM de la programació de l’Escalante, “i queda reflectit que totes les despeses extraordinàries que se’n deriven seran assumides per la Diputació de València”.

La diputada de Teatres de la Diputació de València, Rosa Pérez, “ha agraït la col·laboració que des de la regidoria se’ns ha oferit des del principi i la rapidesa en la resposta que ha permés dur endavant la programació prevista i ens facilitarà fer més teatre, més públic i més professionalitat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa