Diari La Veu del País Valencià
La València Boat Show se celebrarà del 31 d’octubre al 6 de novembre
Hi haurà novetats, com la possibilitat de provar les embarcacions al mar.

MÉS DE 50 EXPOSITORS PARTICIPEN EN LA VALÈNCIA BOAT SHOW, AMB LA QUAL VALÈNCIA ES CONVERTIX EN SEU DEL CIRCUIT DE SALONS NÀUTICS INTERNACIONAL.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Turisme, Sandra Gómez, ha destacat que la València Boat Show, que se celebrarà del 31 d’octubre al 6 de novembre, comptarà amb més de 50 expositors i empreses col·laboradores en una trobada que convertirà València en l’aparador de la indústria nàutica.

Esta nova edició comptarà amb algunes de les principals drassanes (Bavaria, Jeanneau, Bénéteau, Hanse o Azimut) i llançarà novetats com la possibilitat de provar les embarcacions al mar. Gómez ha assenyalat que es tracta d’un certamen que posiciona la ciutat com a “seu en el circuit de salons nàutics internacional”.

A més, ha recordat el treball desenvolupat des de Turisme per a reforçar les connexions amb “més de 400.000 places aèries internacionals, a les quals se sumaran este hivern 12 noves connexions”. Així mateix, ha assenyalat que des de l’Ajuntament, i en particular des de la Fundació Turisme València, “apostem també per posicionar València com a destinació de turisme esportiu i seu d’esdeveniments nàutics”.

“Som molt conscients del pes cada vegada major que el turisme té en el creixement econòmic de valència i en la creació d’ocupació”, ha assegurat, i ha recalcat que a la ciutat el turisme “representa un impacte econòmic total de 1.114 milions d’euros i manté al voltant de 16.000 ocupacions entre directes i indirectes, i es produïxen 4 milions de pernoctacions anuals”.

Sandra Gómez ha apostat per “seguir millorant” perquè València siga una destinació “sostenible i competitiva”. Sobre este tema, ha situat “l’articulació de l’oferta al voltant de productes específics, com convention bureau, cultura, gastronomia o film office, per a oferir més valor al visitant i ser més eficients en la promoció i comercialització de València, es convertix en una estratègia prioritària”.

Comparteix

Icona de pantalla completa